Takeover #6: Kamill (31/08/23) 


Takeover lader kulturskaberne dele det, der optager og inspirerer dem i øjeblikket. Et indblik i nogens autentiske smag, begejstringer og kulturelle synsvinkler - formuleret af dem selv.

Kamill (@kamillekamill) er sanger og artist og har netop signet til Carrie Management. I 2023 har hun været med i Karrierekanonen, udgivet singlen ‘København tourguide’ og spillet i Byhaven, på Vig-, Carpark og Uhørt Festival. Som Carrie beskriver det, er Kamill lyden af Natasja og Coco O, der sender deres datter på udveksling i Sydamerika - lige dele attitude, livsglæde og eufori. Med de vidtfavenende referencer samt John Newman og Jonas Risvig co-signs, er Kamill et af de navne man skal holde øje med. Bag projektet er Kamille Beckett Stenbæk, som har delt med os de ting, der optager og inspirerer hende i øjeblikket.
Lady Gaga

For tiden har jeg genfundet min barndomsbesættelse af hende, og jeg forstår nu virkelig, hvor ikonisk hun er og har været for min tid. Mit forhold til Gaga har historisk set været lidt besværet: Da jeg gik i 2.-4. klasse lyttede alle os piger i min klasse til hende på repeat, men i mit barndomshjem var 00’er pop indbegrebet af “dårlig musik”. Så mens Earth, Wind & Fire, Stevie Wonder og Chaka Khan spillede i stuen, øvede jeg mig på en koreografi til ‘Bad Romance’ på mit værelse. Jeg er dybt inspireret af Gagas metalliske 00’er-lyd og hendes fornemmelse for styling i form af silhuetter, former og materialer og jeg elsker at se hendes musikvideoer og lade mig selv blive suget ind i hendes univers.

Just Kids - Patty Smith
Bogen, jeg læser for tiden - og den inspirerer mig til at leve livet.

Astrologi
Jeg tror ikke blindt på astrologi, men da jeg for nogle år siden begyndte at læse mere om stjernetegn, inspirerede det mig til at tro på, at der er mere mellem himmel og jord. Jeg tror slet ikke på, at alt er bestemt af stjernerne, men jeg finder komfort i at tro på en form for højere mening. Jeg tror også rigtig meget på skæbnen️

Ms. Lauren Hill - ‘I Gotta Find Peace of Mind’ - live
Denne her sang rammer lige i hjertet hver gang.Kari Faux
Hendes rap-stil er så overlegen, underspillet og effortless. Jeg har i mange år lyttet til hendes ‘Lost En Los Angeles’-album, hvor bangerne ‘Fantasy’ og ‘Supplier’ er på, og for 6 måneders tid siden genfandt jeg så glæden for hende, da jeg så hendes COLORS-video.