Takeover #5: Rodrigue Kitwanga (28/08/23)


Takeover lader kulturskaberne dele det, der optager og inspirerer dem i øjeblikket. Et indblik i nogens autentiske smag, begejstringer og kulturelle synsvinkler - formuleret af dem selv.

Rodrigue Kitwanga(@rodriguekitwanga) er model, stylist og content creator. Han er copenhagen fashion week royalty og vil fortsat være et navn at holde øje med i modemiljøet. Han har planer om give styling og creative directing herhjemme et step up - “det skal ikke være boring længere”. Heldigvis for os har Rodrigue skrevet lidt om det, der optager ham for tiden.Italian disco
The italians just do it better! Også i music! Jeg blev introduceret til italian disco denne sommer af en ven. Det er ren vibes! Elsker det. Det er mega afslappende og man bliver bare i godt humør. Hvis jeg skulle beskrive følelsen, jeg får, når jeg hører det, ville jeg sige sommer 2016. Perfekte sommer vibes. Jeg forstår godt, hvorfor Kim Kardashian og hendes søster Kourtney diskuterede, hvem der havde denne la dolce vita lifestyle, like, I get it now.
Et eksempel kunne være ‘A far l’amore comincia tu’ af Raffaella Carrá.“Ate” eller “you thought you ate that”
“Ate” bruger jeg meget, bruger det fx. når mine venner ser godt ud. Jeg kommenterer det tit på deres posts på insta eller når de laver noget amazing. Så siger jeg; “you ate that”.
“You thought you ate” er den modsatte hahah, hvis der er en, der prøver at være nederen overfor mig eller prøver at disse mig, så svarer jeg med “you thought you ate that?”. And they leave me alone, for så har de ikke noget at sige tilbage, det virker all the time ahahah.

‘Renaissance’
Jeg ved ikke hvad, Beyonce har puttet I dette album? Om det er crack, black magic, I don’t know men DAMN!!! Shit is addictive! Det er over et år siden hun udgav albummet - jeg hører det stadig PÅ REPEAT!! Den måde transitions fra sang til sang er bare så smooth! Kills me. Min top 5 sange fra albummet er cozy, alien superstar, virgos groove, heated, summer renaissance.At blande sprog
Hvis I ikke har lagt mærke til det, så elsker jeg at blande dansk og engelsk. That just how I roll, elsker det. Jeg føler der some stuff, som lyder meget bedre på engelsk. Det har også en helt anden vibe, the drama hahah. Det har også noget at gøre med, at jeg taler mange sprog, så nogle gange its just easier. Jeg tænker på 3 forskellige sprog, så det kan være confusing, også for mig.

Beyonce
Jeg ved det er lidt cliché men elsker hende! Altså, hvem kan bare udgive et self titled album en random dag, uden at snakke om det, uden at reklamere for det og så bliver det udsolgt på under minutter på iTunes, like, who does that? Og hendes nuværende ‘Renaissance’ tour - Hun reklamerede ikke for den, hun postede bare et billede på instagram, and just like that blev billetterne udsolgt i flere lande. Hun er iconic! Dont get me started med hendes Coachella performance! Flere publikationer nævnte at det var Coachellas bedste perfomance in history. New York Times skrev Beyonce is bigger than Coachella. Beyonces Coachella performance er den mest sete livestream på YouTube so far.