Takeover #24: Shiva Le (09/04/2024)


Takeover lader kulturskaberne dele det, der optager og inspirerer dem i øjeblikket. Et indblik i nogens autentiske smag, begejstringer og kulturelle synsvinkler - formuleret af dem selv.

Shiva Le er DJ, co-founder af musik-kollektivet PREE, Community Manager for smash!bang!pow! og SYD FOR SOLEN, kreativ freelancer og generelt bare en final boss til LinkedIn. Hun har samarbejdet med og DJ’et til en masse brand-events, som du måske har været tipsy til, Distortion og fashion week, samt ageret opvarmer for store internationale kunstnere som Lil Tecca og Headie One. Shiva Le har her skrevet om noget af det, der optager og inspirerer hende i øjeblikket.
Selvkærlighed
Jeg har brugt de sidste par måneder, med overskud, på at arbejde - og passe på mig selv. Både psykisk og fysisk. En ting jeg til tider kan glemme eller underprioriterer i en stresset hverdag i en stresset branche. Jeg kan tydeligt mærke en forskel nu, hvor jeg er blevet bedre til at sige fra og prioriterer de ting og mennesker, der giver mig energi og gør mig glad.


Matchalover
Jeg har sgu skiftet kaffen ud med matcha. Matcha latte, matcha is-latte, osv osv. Jeg var ikke fan i starten. Syntes det smagte bittert og af græs, MEN den hemmelige ingrediens er kokos drik/mælk. Det smager forrygende med matcha!


Clean closet, clean mind
Less is more, som man siger. Jeg er gået amok på Trendsales, DBA og marketplace. Det er nærmest blevet en konkurrence med mig selv om, hvor meget af det tøj, jeg ikke bruger længere, jeg kan få solgt. Det er så satisfying for min OCD-hjerne at rydde op i mine ting, folde, sortere og sælge det, jeg ikke bruger længere. Og dejligt med lidt ekstra mønter. 10/10 ;)


Højtlæsning
Min kæreste og jeg er begyndt at læse en bog højt, skrevet af hans morfar. Bogen hedder Vekslende skydække og omhandler hans liv og erindringer som afroamerikaner udstationeret i Tyskland i 60’erne og hans videre rejse rundt i Europa. Anekdoter om hans racistiske oplevelse, mødet med hans kone i København og hvordan han eksperimenterer med euforiserende stoffer. En rørende og spændende fortælling - indtil videre. TBC.


Musik hunt
Jeg ryger tit ind i rabitholes, når jeg søger ny musik og kan scrolle i timevis. Det sker på TikTok, Spotify, Instagram og Soundcloud. Når jeg først føler mig inspireret og fanget, så glemmer jeg alt andet. Særligt når jeg søger efter ny musik til mine dj-sets og mixtapes.


Den helt fede fugtighedscreme

Shit, min hud, den har det helt funky for tiden pga. kulden. Jeg smører mig konstant ind i fed creme for at holde min hud hydreret, drikker masser af vand og bruger min Rose facemist. Stay hydrated friends!