Takeover #21: Zoe Bryan Hertz (20/03/2024)


Takeover lader kulturskaberne dele det, der optager og inspirerer dem i øjeblikket. Et indblik i nogens autentiske smag, begejstringer og kulturelle synsvinkler - formuleret af dem selv.

Zoe Bryan Hertz er skuespiller og gjorde sig i første omgang bemærket i rollen som Vigga i første sæson af Salsa samt medvirkede i Viaplay-serien Drenge. Hun har også spillet med i kortfilmene To alen, ét stykke og Queen of Tårnby og senest i hovedrollen i den biografaktuelle psykologiske thriller Paranoia. Vi tror på at Zoe er true moviestar-material og håber at se hende i flere ting i fremtiden. Her har hun delt med os, hvad der optager hende i øjeblikket.At gå på indkøb uden liste
Måske er det lidt en barnedrøm, jeg udlever, når jeg gør det?? Det der med at være med far eller mor ude og købe ind og ikke må få alle de ting, man vil. Og så gøre det som voksen - så kan man seri KØBE HVAD MAN VIL, fordi man selv bestemmer muhahaha. Nogle gange kan jeg gå rundt i supermarkedet i over en time og bare chille med musik i ørene og vælge og købe lige hvad jeg vil. Babybells, salamisticks, cheesedippers, danonino u name it. Der er også noget meditativt over det. Måske. Måske ikk. Det er i hvert fald riiigtig hyggeligt.


At rykke rundt i mit hjem
Det kan både være i stuen, på mit værelse eller i køkkenet (måske begrænset). Specielt i perioder, hvor jeg synes min hverdag er kedelig og uinspirerende, så er det godt med lidt forandring i hjemmet. Så sker der i det mindste bare lidt. Det er ikke altid møbelrokering - Det kan også bare være et lille bord, jeg rykker, en plante et nyt sted - Måske endda bare brødristeren over på den anden side af komfuret. Og waow, nogle gange er det så lidt, der skal til for at gøre min hverdag (mere) spændende <3 nemt!


Bubblegum i tasken
Generelt synes jeg, det er fedt altid at have forskellige former for underholdning og gadgets i tasken. Bubblegum er all-time winner.


Telefon- og FaceTime-samtaler
Jeg kan nemt blive stresset af ikke at have tid til at se dem, jeg gerne vil se. Og så er det bare nemmere at ringe end at lave en aftale. Udover at jeg virkelig godt kan lide at chatte, hygger jeg mig ikke synderligt i mit eget selskab, så det passer godt sammen med at snakke i telefon, når jeg er alene. Forleden dag læste/hørte jeg et eller andet sted, nogle der snakkede om, hvor pisse irriterende det var, når folk altid snakkede i telefon uanset, hvad de lavede - når de cykler, går, køber ind, laver mad eller whatever og HVEM FANDEN var de mennesker??!!!…..

hihi det er miig


(Todo) Lister
De kan blive virkelig primitive… gå i bad, red seng, ring til mor osv. Men det hjælper mig alligevel til at føle mig mere produktiv på dage, hvor jeg f.eks ikke skal arbejde. Og ofte synes jeg, det er svært at få noget ud af de dage, hvilket kan gøre mig i dååårligt humør.

Desuden er jeg nede med lister generelt. Disse er andre lister jeg har; ting jeg skal se/høre/læse, fastelavnsboller at smage, drømme i februar, manifestationsliste, navneliste, jeg vil gerne-liste, osv osv.


At snakke med mig selv
Det skal være højt med ord, ellers gælder det ikke. Det hjælper mig til tider, hvis jeg har det svært over noget og jeg måske ikke er klar til at snakke højt om det. Eller hvis jeg skal konfrontere nogle med noget. Så gør det det nemmere, synes jeg, hvis man har øvet lidt.


Eyeliner
Det kan være lidt i perioder og hvad jeg er i mood til, men selv bare en lille line gør, at jeg føler mig lidt mere sexy og edgyyy.


Harry Potter
Jeg har lige genset hele molevitten. Gør dig selv den tjeneste at gøre det (og hvis man aldrig har set det shame on you get ur ass down og gør det). Det er og vil for evigt være SÅ godt.