Takeover #16: Evil House Party (13/12/2023)


Takeover lader kulturskaberne dele det, der optager og inspirerer dem i øjeblikket. Et indblik i nogens autentiske smag, begejstringer og kulturelle synsvinkler - formuleret af dem selv.

Evil House Party er en duo bestående af Emma Acs og Jacob Forman (Mini Esco, tidligere Communions), der laver mareridtspop - som de selv betegner det. De udgav debut-EP’en Grand Theft Audio i 2021, som indvarslede en artist i DK, langt om længe, med en masse personlighed, kant og inspiration. De spillede på Roskilde Festival i år samt udgav singlen ‘Sky High’, der lyder som dystopisk britpop - på en top 10 årets bedste sange i DK. De har været søde at dele med os, hvad der optager og inspirerer dem i øjeblikket.


Stop annekteringen
Først og fremmest anbefaler vi alle måder at presse vores regering i denne brutale og ulykkelige tid, og kræve handling mod det folkemord, der finder sted for øjnene af os. Det kan blandt andet være via demonstrationer. Man kan holde øje med demonstrationer på bl.a. stopannekteringen’s instagram (link).

Næstekærlighed
Vi anbefaler også næstekærlighed og at passe på menneskerne omkring sig, samt at huske og praktisere, at ingen liv er mere værd end andre liv.

Pizza med champignon, løg og dressing på halvdelen
Vi kan varmt anbefale denne pizzabestilling. Det er den, vi går for, når vi er i studiet. Dressing på halvdelen, da man heller ikke skal overdo it.

A Place Beyond The Pines
Jacob: Kender I det, hvor man ser en film og har lyst til at se den med det samme igen bagefter? Sådan var den her for mig. Jeg elsker måden man følger 3 forskellige hovedpersoner på. Den er godt skrevet og har nogle gode karakterer.Shabjdeed & Al Nather - Sindibad El Ward
Emma: Jeg har hørt det her album rigtig meget de sidste par måneder, da det er et ekstremt fedt album. Jeg har også tænkt meget over vigtigheden i at opsøge og lytte til palæstinensiske og andre undertrykte kunstneres stemmer i kunst og kultur. Vi bestemmer ikke, hvem der får taletid, men vi bestemmer selv, hvem vi vælger at lytte til.World of Warcraft
Jacob: Jeg har spillet det i to dage nu, og det er en god måde at bruge tiden på derhjemme og trække sig fra resten af verdenen og forsvinde. Det er en eskapisme uden substanser, og en hyggelig måde at fordybe sig, ligesom når man fordyber sig i musik.

Blocs and Walls
Emma: Blocs and Walls for mig er det sted, jeg lader op og charger min mentale styrke. Jeg elsker at klatre og det er en af mine måder at arbejde med mit eget mentale velvære, bl.a som ved at konfrontere angst og mistillid til omverdenen. I Blocs and Walls spiller de tit musik jeg elsker, som Tyler, The Creator og der er rigtig mange ruter i mange forskellige sværhedsgrader.

Primal Scream - Screamadelica
Jacob: Dette album er en stor del af min musikalske baggrund og er et af de albums, jeg har lyttet allermest til. Screamadelica definerede en ny musikalsk æra for mig, selvom det er et ældre album.Vampyrisk Radio
Emma: Jeg har et radioprogram hver søndag nat fra 00-04 på Radio 24Syv. Det vil jeg gerne anbefale til alle, der skulle have svært ved at sove eller af andre grunde er vågne. Jeg spiller som regel en masse god, nattevenlig musik, og man kan skrive til mig eller ringe ind, hvis man vil ønske en sang eller hvis man har noget på hjerte. Ellers kan man også bare lytte med og føle sig mindre alene i natten.