Takeover #14: Neon Priest (23/11/2023)


Takeover lader kulturskaberne dele det, der optager og inspirerer dem i øjeblikket. Et indblik i nogens autentiske smag, begejstringer og kulturelle synsvinkler - formuleret af dem selv. 


Neon Priest er signet til 100Blaa og leverer elektronisk pop, der lyder som intet andet, vi har hørt før i DK. I år har de bl.a. spillet på by:Larm i Norge, Rudme Festival, Musik i Lejet og på Roskilde, hvor de stod for den stærkeste warm-up med rigeligt bas og tætpakkede rytmer. På fredag (det er i morgen!!) d. 24. november inviterer de til Hyper Ball på Basement i København- “et amazing event i fællesskab med et væld af fantastiske venner… ball of the year, you won’t miss it”. Neon Priest har delt med os, hvad der inspirerer dem i øjeblikket og tilmed lavet en playliste i anledningen af deres takeover.


Swank Mami
I september var vi i Oslo og spille på by:Larm Festivalen. Der blev vi forelsket i Swank Mamis musik! Tjek ‘I Saw U’ ud og så hører du ikke andet i 3 dage.Sauna
Vi i Neon Priest er blevet sauna-entusiaster. Det kommer sig af, at vores manager, Benjamin, har en hytte på de smukke, norske klipper med et lille birketræsfyret saunaskur. Vi har haft nogle fantastiske sessions deroppe med koldt bjergvand og æteriske olier på gusen. Det er en stor anbefaling - self care er vigtigt!

Hyper Ball 2023
Den 24. november holder vi et stort trance party a’la White Sensation på Basement CPH! Det har længe været en drøm for os at blande et line-up med både DJ’s og live-acts. Sonic Girl og Emil F er netop offentliggjort, og vi glæder os til at dele resten af line-up’et løbende! Køb din billet i vores link i bio eller i døren på aftenen :)
Link til event: https://facebook.com/events/s/hyper-ball-2023/6912624328758912/

alt andet playlist
Ved lejligheden af det her alt andet-takeover har vi lavet en playliste med musik, vi lytter til for tiden. Det er blevet til en blanding af noget elektronisk, noget indie og noget helt tredje - en dejlig blanding af musik, vi virkelig digger lige nu.Copenhagen Contemporary
Vi har studie på Musikværftet på Refshaleøen, og lige ved siden af ligger CC. Den anden dag var vi forbi, og det var så fedt. Steve Turells ‘Aftershock’ var en ud-af-kroppen-oplevelse, hvor ens øjne ikke kunne fornemme dybden af rummet, og ens krop føltes nærmest opløst. Lidt ligesom en komplet tilrøget klub med strobelys haha. Værket ‘Data Verse’ af Ryoji Ikeda var også helt vildt og består af 3 store skærme. Mindst 10x10 meter hver, og så var der en flot lydside til. Svært at beskrive værket, men det var en opløftende oplevelse at besøge CC den onsdag eftermiddag.