Takeover #11: Edi Cliff (26/10/2023)


Takeover lader kulturskaberne dele det, der optager og inspirerer dem i øjeblikket. Et indblik i nogens autentiske smag, begejstringer og kulturelle synsvinkler - formuleret af dem selv.

Edi Cliff er fotograf og har stået bag et væld af musikvideoer fra store danske kunstnere - tidligere en central del af Pizzagang og 25/8, da Soundcloud var på sit højeste i DK, hvor han var ansvarlig for videoer, billeder og grafik - den nærmeste, danske ækvivalent til Cole Bennett (lol), bare lidt federe. Alene de seneste år har han lavet video og foto for bl.a. Barselona, Fraads, Papa E, Ussel, Cheff Records, og L.O.C. Vi har været heldige at få et skriv fra Edi om hvad, der optager og inspirerer ham i øjeblikket.


Pizza Fantasia
100% den bedste pita-kebab i København. Tag forbi Nordvest og prøv den (selvom det nok teknisk set ikke er kebab, det de laver). Minder mig om at være 10 og ha’ det for sygt. Den er ikk så fancy, men den er fandme god.Scott Pilgrim-tegneserien
Første gang jeg læste den, var jeg teenager, men har lige læst den igen. Det er altid lidt risky at vende tilbage til noget, man syntes var fedt, da man var yngre, men den holder sgu stadig! Var fedt at opleve den på en ny måde nu, hvor jeg selv har været den alder, de er. Tror ikke helt jeg forstod, jeg ikke kunne relatere 100% til at være 23/24 ish som 16-årig, men er det ikke altid sådan?

Købe en printer
Det her er måske lidt stenet for folk, der ikke er mig, men alt jeg laver, lever altid kun digitalt, så har i noget tid tænkt, jeg godt gad at printe nogle flere af mine billeder.

Internet archive
Udover at det bare er genialt, de arkiverer alt muligt shit, der ellers ville forsvinde, har de et helt vildt godt katalog af 90’s Memphis mixtapes (som jeg er helt vild med). Før har jeg skulle grave de mere obskure ting op på diverse blogs og halvdøde forummer, men nu er det det første sted, jeg tjekker, når jeg leder efter et mixtape. For nylig faldt jeg over “U KNOW THA SKO” med Lil Sko. “Smoke a Sack” fra det mixtape går ind!!Industrikvarterer
Der er jo snart ikke så meget tilbage (i København), hvilket er noget lort! For de er jo for fede. Tag ud og se nogle underlige steder, mens man kan, for lige om 2 er det hele dyre lejligheder. Evt. det lille kvarter ved Skudehavnen i Nordhavn, det sku ret vildt.