Bedste nye sange #6 - 06/04/21


Lightning Bug - Ingmar Chen

Spotify-link:https://open.spotify.com/playlist/0Rksq7BquLlf5QSbB0zfUw?si=sbnbleabSryCjii-iQL8UAThe Right Thing Is Hard To Do - Lightning Bug
Jeg måtte gå direkte ind i min telefons kalender og skrive en note til d. 25 Juni; “lightning bug album”, efter at have hørt 1 minut af bandets nyeste single. Drømmende, indie-folk/pop som går lige i systemet.
-A

Gangster - Quadie Diesel
Ham her er begyndt at dukke op overalt i min twitter-feed. Hvis man kigger godt efter i videoen kan man spotte Earl Sweatshirt, KEY!, Matt Ox, Na-kel og Black Noi$e med en telfar bag. Den her sang indkapsler bedst Quadies evne i at stable flows ovenpå flows og levere en ørehænger af et hook. Dertil er sangen produceret af ChaseTheMoney! Mere af det her, tak.
-M

Sleep Light - stillhungry
Sleep Light er bare et af flere highlights på stillhungrys nye, selvbetitlede album. En emotionel indierock-banger, med et fantastisk crescendo. Du kan trygt høre hele albummet, hvis du synes det her swinger.
-A

New Person, Old Place - Madi Diaz
I bilen spurgte min mor, om det var Kacey Musgraves vi hørte. Samme tanke havde jeg også selv haft. Særligt omkvædet i Madi Diaz nye single, New Person, Old Place, lyder som noget, der kunne have været en af de smukkeste øjeblikke på Musgraves album Golden Hour. Og det siger ikke så lidt. Det skal dog ikke forstås som om, at Madi Diaz er en kopi eller noget i den retning. Pointen er bare, at det er pisse godt.
-A

Lil League - BlueBucksClan, Quavo, Hit-Boy
Jeg har efterhånden nævnt BlueBucksClan et utal af gange her på bloggen. Det er utroligt hvor konsistente de har været de sidste 2 år samtidig med at holde deres obnoxious og skødesløse energi i hævd. De har lige udgivet Clan Virus 2 og jeg kan ikke stoppe med at høre andet.
-M

Fog Rolls Out Rabun Gap - Ben Seretan
Dette er lyden af meget stille musik, fremført i et rum hvor vinduerne står vidt åbne til en meget larmende skov. Det skal forstås meget bogstaveligt. Ben Seretan spiller ambient klavermusik på en baggrund af cikader og fuglekald, og det er meget rart.
-A

Mouth - Rosali
Det tyder på, at der er noget godt i vente fra amerikanske Rosali. Hendes nye album, No Medium, er ude d. 7. Maj. Første single, Mouth, er dette albums første nummer. Det er lettere psykedelisk folk-rock som er lige efter både mit øre og hjerte. Giv det et skud, hvis du også er til sådan noget meget menneskelig musik.
-A

Amateur - Current Joys
Jeg får de bedste Alex G-vibes fra Current Joys single, Amateur. Det er sådan noget musik, der får én til at stå op i pedalerne, når man cykler. Nyt album ude d. 14. Maj.
-A

The Letter - Chantal Acda
Psykedelisk, Belgisk Vashti-Bunyan-rock. Et highlight fra Chantal Acdas nyeste album, Saturday Moon. Det lyder som om, en lille klump magi, der har været gemt siden middelalderen, har undsluppet sit gemmested og forplantet sig i en sang (og resten af albummet).
-A