Bedste nye sange #4 - 19/02/21


T3 - Piera Moore

Spotify-link: https://open.spotify.com/playlist/0Rksq7BquLlf5QSbB0zfUw?si=sbnbleabSryCjii-iQL8UA‘Yellow Tears’ - Shawny Binladen
Selvsamme sample blev brugt til et af 10’ernes bedste beats på ‘Nice For What’. Her bliver Lauryn Hill-vokalen flippet af produceren Cash Cobain, og næsten lige så effektivt. Drake, selv, har spillet Shawny Binladen på hans IG live sidste år - en vigtig blåstempling at få, i New Yorks uoverskuelige, voksende drill scene. De her slags drill/sample beats er snydekoden over dem alle - takket være den fængende ‘Sanam Re’-sample (og en masse Pop Smoke-appropriation) fik Whoopty-mageren, CJ, slynget en Coke Boyz-kæde om halsen. Shawny og Yellow Tape Boys har imidlertid gjort det længe. “Yellow Tears” er slutnummeret på sidste måneds “Merry Wickmas (Deluxe)”, der er propfyldt med ligeledes himmelske beats og alverdens samples. Bliv bekendt.
-M‘I Love You’ - T3
Sahbabiis bror og manager leverede valentinsgaven over dem alle, da han udgav denne smukke sang til hans kæreste (og mig). T3 er kendt for at stjæle hele sange på Sahbabiis projekter, med sine omsluttende og charmerende vers. Dette er første single forud for et potentielt album til sommer, så vidt jeg kunne forstå. Send den her sang til dem du har kærest<3
-M‘Dino’s’ - Gordi & Alex Lahey
De to australiere, Gordi og Alex Lahey’s nye single, ‘Dino’s’, er noget af det mest øjeblikkeligt medrivende indie-rock jeg har hørt længe. Den relativt langsomme opbygning er udført, så man nærmest ikke ænser udviklingen (og det er godt her!), mens melodien og de skiftende vokaler stjæler ens opmærksomhed. En sød kærlighedssang som virkelig hjælper på humøret.
-A


‘Right Or Wrong’ - Madmarcc, Rylo Rodriguez
Rylo Rodriguez er en storyteller med øre for melodramatiske produktioner, der får hvert vers til at lyde som om, det er hans sidste. Jeg elsker den storladenhed og nerve man tidvis finder hos stemmer som ham, Quando Rondo, 03 Greedo, etc. ‘Right Or Wrong’, hvor Rylo gæster anden vers, er at finde i samme afkrog - langt væk fra storproduktionen af generisk “pain” musik i rap-etablissementet.
-M


‘The Morning’ - Dan Edmonds, Luka Kuplowsky, Caitlin Woelfe-O’Brien
Helt vidunderlig produktion, med tre lige så vidunderlige, varme vokaler oveni. Der er umiskendeligt noget forår i luften i 3 minutter, når man sætter ‘The Morning’ på. Canadisk folk-pop lige til hjertet og hjernen. Tjek også Luka Kuplowsky seneste album, ‘Stardust’, ud, nu du (forhåbentlig) er i gang.
-A


‘Technically’ - Teezo Touchdown
Jeg har været afhængig af den her musikvideo i en god uges tid nu. Teezo Touchdown ligner en stjerne i støbeskeen.
-M


‘The Balcony’ - Fruit Bats
Eric D. Johnson, den ene stemme i den fantastiske supergruppe Bonny Light Horseman (De udgav vores yndlingsalbum i 2020), udgiver et nyt album i begyndelsen af næste måned. Den seneste single, ‘The Balcony’, må få enhver War On Drugs-fan med hang til folk-rock til at spidse ørene. Trommerne kører derudaf, så det er en sand fornøjelse.
-A