Bedste nye sange #11 - 02/11/21Liv.E


Spotify-link:https://open.spotify.com/playlist/0Rksq7BquLlf5QSbB0zfUw?si=sbnbleabSryCjii-iQL8UADon’t Be So Hard on Your Own Beauty - yeule

Nyeste single fra drømme-elektropop-projektet yeule, ‘Don’t Be So Hard on Your Own Beauty’, lyder som Grimes møder emo-folk, og det griber dig fra første sekund. Produktionen er simpel, men nummeret føles som en verden helt for sig selv. Singlen er fra det kommende album, ‘Glitch Princess’, der udkommer d. 4. februar.
-ANew Job - Bats

Nashville-baserede Bats udkommer med et nyt album, ‘Blue Cabinet’, indenfor den nærmeste fremtid. Selvom Bats-projektets album, ‘There’s a River Up High’, fra sidste år, indeholdt nogle vidunderlige alt-country-numre, så fremstår den nyeste single, New Job, som det bedste fra projektet hidtil. Det bør ikke tage dig mange sekunder at blive fanget af stemningen. Har du en playliste, der får dig til at mærke dine sårbareste følelser, så er der et nummer til den lige her. Der er nogle naturlove, der skal omskrives, hvis ikke Bats oplever et gennembrud inden længe.
-ALay Up - Capalow

El DeBarges ‘Lay With You’ på samplen, tak mig senere.
-MSimple, Sweet, and Smiling - Kacy Hill
Titelnummeret fra Kacy Hills nye album er samtidig albummets bedste. Guitar og klaver klinger af Bon Ivers selvbetitlede album, mens trommerne driver nummeret fremad og ud over stepperne. Vokalen er luftig og drømmende, og melodien en ægte ørehænger. Alt i alt et kæmpe nummer. Ville gå godt på cyklen på vej hjem fra byen.
-ASee You - Ian Isiah

HBA medskaber og modeikon Ian Isiah er også kendt for sit arbejde med Blood Orange (‘Holy Will’, ‘Birmingham’). Hans egen musik bliver desværre lidt overset. ‘See You’, som også har fået en COLOURS-udførelse, er den bedste sang på den her liste overhovedet.
-MBout It - Liv.E

Liv.E er det fedeste sammenrend af teksturer og genrer der dyrker 90’er nostalgi og æstetik. Jeg håber hun udgiver noget full-length inden årets udgang. Sidste års ‘Couldn’t Wait to Tell You’ var en af mine absolutte favoritter - obligatorisk lytter, hvis du siger du kan lide r&b.
-MModern Woman - Erin Rae
Den 4. februar har allerede vist sig at være en release-dag man bør se frem til. Her udgiver (foruden yeule) Nashville-baserede Erin Rae nemlig sit album, Lighten Up - hendes første siden Putting On Airs fra 2018. Annonceringen kom med singlen Modern Woman - en tempofyldt og opløftende americana-sang, der omhandler den positive udvikling i vores kønsopfattelser. Videoen er en hyldest til de kvinder i Nashvilles forretningsliv, som er med til at skubbe byen ind i en inkluderende verden.
-AFinish Line - Delaney Bailey

Phoebe Bridgers/Olivia Rodrigo offsprings med tiktok som platform kan også være gode. Det her var bare et hurtigt kig ind..
-MPrester John - Animal Collective
Indie-ikonerne Animal Collective slår d. 4/2 fast som en drømme-fredag. Her udkommer bandets næste album, Time Skiffs, nemlig. Første single, Prester John fremstår som et straight-forward Animal Collective-nummer, hvor der klædeligt er blevet luftet lidt ud i produktionerne. Det får én til at tro på endnu et mesterværk af et pop-album fra deres hånd.
-ADRAMA BABY / MALIBU - Babyxsosa

Det her er bare en vilkårlig Babyxsosa loosie, jeg har valgt at tilføje - alle sange hun udgiver er vanvittige. Et gennembrud er lige om hjørnet.
-MGorilla Talk - Baby Stone Gorillas

Jeg skriver om BSG for anden gang i træk nu. Co signs fra Drake, Travis Scott og et nyt no jumper interview og den her sang er sket siden sidst
-M